Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@01:36:32 GMT

تولیدفولاد ایران وجهان افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۷۲۹۶۰

آمار انجمن فولاد جهان نشان داد تولید فولاد خام جهان در ژوئن نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵.۸ درصد رشد کرد و به ۱۵۱.۴ میلیون تن رسید. ناطقان: تولید فولاد خام جهان در شش ماه نخست سال میلادی جاری به ۸۸۱.۴ میلیون تن بالغ شد که ۴.۶ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۱۷ رشد داشت.

به همین ترتیب، استفاده از ظرفیت فولادسازی در ژوئن به ۷۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد افزایش یافت که بالاترین میزان از آوریل سال ۲۰۱۳ تاکنون بود. سطح ژوئن ۳.۸ درصد بالاتر از ژوئن سال ۲۰۱۷ و ۰.۱ درصد بالاتر از ماه مه سال ۲۰۱۸ بود.

چین که بزرگترین فولادساز جهان است، در ژوئن ۸۰.۲ میلیون تن فولاد تولید کرد که ۷.۵ درصد بر مبنای سال به سال رشد داشت. این افزایش تعجب آور نبود زیرا بنا بر اعلام اداره آمار چین، تولید فولاد روزانه این کشور در ژوئن به رکورد ۲.۷ میلیون تن رسید. تولید فولاد خام چین در شش ماه نخست امسال ۶ درصد رشد کرد و به ۴۵۱ میلیون تن بالغ شد.

تولیدکنندگان آسیایی بزرگ دیگر نیز شاهد افزایش تولید بودند. مجموع تولید فولاد آسیا در شش ماه نخست امسال به ۶۱۳.۹ میلیون تن رسید که ۵.۲ درصد رشد سالانه داشت.

هند در مسیر سبقت گرفتن از ژاپن به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ جهان قرار دارد و تولیدش تنها ۱۵۰ هزار تن در نیمه اول سال ۲۰۱۸ کمتر بود.

تولید هند در ژوئن ۷.۴ درصد رشد کرد و به ۸.۷ میلیون تن رسید در حالی که تولید این کشور در شش ماه نخست سال ۲۰۱۸ به ۵۲.۸ میلیون تن بالغ شد که ۵.۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشت. آمار تولید مشابه در ژاپن دیده شد و مجموع تولید این کشور در ماه میلادی گذشته با ۴.۲ درصد رشد، به ۸.۸ میلیون تن رسید در حالی که تولید این کشور در نیمه اول امسال با ۵.۱ درصد افزایش، ۵۳ میلیون تن بود.

اتحادیه اروپا در نیمه اول امسال ۸۷.۳ میلیون تن فولاد خام تولید کرد که ۱.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۷ رشد داشت. فرانسه شاهد افت تولید به میزان ۴.۴ درصد در ژوئن بود اما تولید در آلمان ۴.۶ درصد، در اسپانیا ۳.۴ درصد، در ایتالیا ۱.۵ درصد و در انگلیس ۱۱.۶ درصد رشد کرد.

فولادسازان اروپایی پس از اینکه کمیسیون اروپا به تازگی تدابیر حمایت گرایانه‌ای را وضع کرده است، انتظار دارند در آینده نزدیک فعالیت بالایی داشته باشند.

با این تدابیر انتظار می‌رود خریداران اروپایی از ترس نقض سهمیه واردات و عدم تمایل برای پرداخت ۲۵ درصد تعرفه واردات، به بازار داخلی روی بیاورند.

تولید فولاد خام ترکیه در ژوئن با ۰.۷ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳ میلیون تن بود در حالی که تولید این کشور در نیمه اول امسال با ۳.۷ درصد رشد، به ۱۸.۹ میلیون تن رسید.

آمریکای شمالی تنها منطقه‌ای بود که شاهد افت تولید در ژوئن بود. میزان تولید این منطقه با ۰.۹ درصد کاهش، به ۵۹ میلیون تن رسید. آمریکا ۶.۸ میلیون تن فولاد در ژوئن تولید کرد که ۰.۸ درصد رشد نشان داد اما در مقابل، تولید کانادا ۱۲.۱ درصد و مکزیک ۰.۸ درصد کاهش داشت. تولید فولاد خام آمریکای شمالی در شش ماه نخست امسال ۵۹ میلیون تن بود که ۲.۴ درصد رشد سالانه داشت.

تولید کشورهای مشترک المنافع (CIS) در شش ماه نخست امسال به ۵۰ میلیون تن رسید که ۲.۸ درصد رشد سالانه نشان داد. تولید روسیه ۲.۸ درصد و اوکراین ۱.۵ درصد در مدت مذکور افزایش داشت.

آمار تولید خاورمیانه با افزایش ۲۵.۸ درصدی تولید ایران در نیمه اول سال به ۱۲.۵ میلیون تن، بالا رفت. ایران در سال ۲۰۱۴ طرحی را برای افزایش ظرفیت تولید سالانه فولاد به ۵۵ میلیون تن در مدت ۱۰ سال، هدف گذاری کرد. ظرفیت اسمی تولید فولاد خام ایران حدود ۳۲ میلیون تن در سال است در حالی که تولیدش در سال ۱۳۹۶، حدود ۲۲ میلیون تن برآورد شد. منبع: ایسنا برچسب ها: فولاد ایران ، تولید فولاد ، فولاد خام

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فولاد ایران تولید فولاد فولاد خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۷۲۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران

مطابق با آمار صندوق بین‌المللی پول، تولید نفت ایران در سال گذشته میلادی (۲۰۲۳) با افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای نسبت به سال قبل از آن مواجه شد و به ۳.۱ میلیون بشکه در روز رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آماری که صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران منتشر کرده، بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته رشد قابل توجه ۱۵ درصدی را به ثبت رساند.

طی سه سال فعالیت دولت سیزدهم رشد بخش نفتی اقتصاد ایران دو رقمی بوده است. این بخش در سال ۲۰۲۱ رشد ۱۰.۱ درصدی، در سال ۲۰۲۲ رشد ۱۰ درصدی و در سال ۲۰۲۳ رشد ۱۵ درصدی داشته است.

بر اساس این آمار، تولید نفت ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای نسبت به سال قبل از آن مواجه شد و به ۳.۱ میلیون بشکه در روز رسید. پیش بینی شده است در سال ۲۰۲۴ نیز تولید نفت ایران ۱۰۰ هزار بشکه افزایش یابد و به ۳.۲ میلیون بشکه در روز برسد.

تولید گاز ایران از معادل ۴.۸ میلیون بشکه در روز نفت طی سال ۲۰۲۲ به معادل ۵.۱ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۳ رسید و بر اساس پیش بینی صندوق بین‌المللی پول این رقم در سال ۲۰۲۴ با افزایش ۳۰۰ هزار بشکه‌ای به معادل ۵.۴ میلیون بشکه در روز خواهد رسید.

بر اساس این گزارش، ایران ۱.۴ میلیون بشکه در روز طی سال ۲۰۲۳ نفت صادر کرده که ۵۰۰ هزار بشکه نسبت به سال قبل افزایش داشته و انتظار می‌رود در سال جاری نیز ۱۰۰ هزار بشکه به صادرات نفت ایران افزوده شده و به ۱.۵ میلیون بشکه در روز برسد.

ایران در سال ۲۰۲۳ معادل ۳۰۰ هزار بشکه در روز نفت، صادرات گاز داشته که انتظار می‌رود همین رقم در سال ۲۰۲۴ صادرات گاز داشته باشد.

کد خبر 748599

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت